Food & Home Entertaining - April 2019

Автор: harun54 от 12-03-2019, 10:59, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Food & Home Entertaining
Номер: April
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 54 Мб
Язык: английский / English

The magazine for food lovers
South Africa's most established and trusted food magazine inspires professionals, homemakers, culinary students and food lovers. Even the most sophisticated dishes are made accessible to the reader, and there’s never a shortage of comfort food ideas for the whole family. Food & Home keeps readers up-to-date on trends, faces and places, restaurants, events, gadgets, local producers and gourmet travel destination.
 

Cake Decorating Heaven - March/April 2019

Автор: sama_sha от 10-03-2019, 19:24, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Cake Decorating Heaven
Автор: Sally FitzGerald
Издательство: Anthem Publishing Ltd
Год: 2019
Номер: March/April
Размер: 93 mb
Формат: pdf
Страниц: 100
Язык: английский

Журнал по декоративной отделке тортов, пирожных, капкейков и др. кулинарной выпечки. Номер посвящен Светлой Пасхе. Здесь вы найдете 36 техник и проектов с подробными объяснениями, мастер – классами и красочными фотографиями: украшение яиц, пасхальные зайцы, создание букета из роз (съедобного), пчелиный улей с пчелками и еще много разной красоты.
 

1000 рецептов №2 2019

Автор: stella от 10-03-2019, 07:30, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

1000 рецептов №2 2019Название: 1000 рецептов
Главный редактор: Е. Никитина
Год издания: 2019
Издательство: "Вкусный мир"
Количество страниц: 32
Формат: PDF
Язык: Русский
Размер файла: 30.41 мб

Журнал для любителей вкусно приготовить, вкусно поесть, вкусно и оригинально принять и угостить гостей. Составлен журнал из кулинарных рецептов, которыми щедро делятся его читательницы. В этом номере авторы журнала предлагают коллекцию рецептов: пикантные закуски, необычные салаты, аппетитные вторые блюда и вкуснейшие десерты.
 

Еда №21 2017 Шаурма

Автор: stella от 9-03-2019, 23:06, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Еда №21 2017 ШаурмаНазвание: Еда
Главный редактор: Р. Лошманов
Год издания: 2017
Издательство: "Афиша"
Количество страниц: 50
Формат: PDF
Язык: Русский
Размер файла: 28.05 мб

Появившись в Москве в начале девяностых, шаурма за неполных тридцать лет завоевала Россию целиком и полностью. Вот почему мы посвятили этому даже не блюду, а явлению целый номер. Шаурма Марка Гельмана, Ильи Шалева и Алексея Зимина. 5 дней шаурмы. Рецепты шаурмы из московских ресторанов. Шаурма в массовой культуре. И другие вкусные начинки.
 

Cooking with Paula Deen - March 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 12:19, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Cooking with Paula Deen
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 39 Мб
Язык: английский / English русский

Cooking with Paula Deen magazine gives readers more of what they love from the queen of southern cooking, Paula Deen. Each issue offers flavorful recipes for sharing with family and friends, along with access to Paula's life and her family traditions. Truly a food lifestyle magazine, Cooking with Paula Deen showcases down-home recipes and cooking tips, entertaining inspiration, travel suggestions, home decorating ideas, and much more.
 

delicious Australia - March 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 12:09, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: delicious Australia
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 117 Мб
Язык: английский / English русский

Award-winning premium food magazine
delicious. magazine celebrates good food and the people who produce it, from renowned international chefs and food-lovers around Australia. Inside each issue you’ll find achievable recipes that work every time, plus inspiration for foodie travel.
 

Delicious UK - March 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 12:01, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Delicious UK
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 64 Мб
Язык: английский / English русский

Delicious. magazine is a treasure chest filled with more than 60 tested recipes to cook for family and friends, from the simple to the more challenging, plus inspirational ideas for seasonal ingredients, food and wine matching, foodie travel hotspots, behind-the-scenes stories about food heroes and producers, interviews with chefs, and campaigns. And now there's a Be a Better Cook section packed with expert tips, techniques, step by step guides, food and product tests, useful gadgets and the science behind cooking.
 

Food To Love - March 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 11:04, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Food To Love
Номер: March
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 71 Мб
Язык: английский / English русский

To Love magazine is all about food; Learn how to make, bake, cook and create it. Full of seasonal, scrumptious recipes, Food Food To Love magazine provides hints and tips to help readers cook with confidence. Having a magazine subscription to Food To Love magazine is a great way to guarantee you never miss an issue, and you’ll save money on the shop price too.
 

Food To Love - February 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 10:58, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Food To Love
Номер: February
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 72 Мб
Язык: английский / English русский

To Love magazine is all about food; Learn how to make, bake, cook and create it. Full of seasonal, scrumptious recipes, Food Food To Love magazine provides hints and tips to help readers cook with confidence. Having a magazine subscription to Food To Love magazine is a great way to guarantee you never miss an issue, and you’ll save money on the shop price too.
 

Food New Zealand - Issue 106, March-April 2019

Автор: harun54 от 9-03-2019, 10:50, Коментариев: 0

Категория: ЖУРНАЛЫ » КУЛИНАРНЫЕ

Название: Food New Zealand
Номер: 106, March/April
Год: 2019
Формат: PDF
Размер: 81 Мб
Язык: английский / English русский

Food New Zealand is the official Journal of the New Zealand Institute of Food Science & Technology Inc. The core content of Food New Zealand is news and features on research, science and technology within the food industry, gathered from all around New Zealand and abroad. This is augmented with coverage of food manufacturing, packaging, processing, food safety, career development and training issues.